Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bombay Talkies

Film, 2013, 122 minuten, 11.677 beoordelingen
Bombay Talkies
Een homo verwerkt zijn seksualiteit, een werkloze acteur heeft een openbaring, een jongen wordt danser, en een man wil de laatste wens van zijn vader vervullen.
De film Bombay Talkies is uitgebracht in 2013 en duurt 122 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bombay Talkies op Moviemeter

Honderd jaar Indiase film wordt gevierd en geëerd met deze verzameling van vier korte films. In het eerste segment 'Ajeeb Dastaan Hain Yeh' komt Avinash uit de kast en ontmoet hij Dev, van wie hij vermoedt dat deze ook homo is. Het tweede korte verhaal, 'Star' verhaalt over een eeuwig werkzoekende man die bezocht wordt door de geest van zijn vader die hem een levensles leert. In het derde verhaal, 'Sheila Ki Jawaani' zien we hoe een twaalfjarige jongen door een filmster wordt geïnspireerd om te worden wat hij zelf wil. Het vierde verhaal 'Murabba' tenslotte gaat over Vijay, die vanwege de laatste wens van zijn vader op pad gaat om Bollywood-ster Amitabh Bachchan te ontmoeten.

Bombay Talkies op IMDB

Score: 7 van de 10

One hundred years of Hindi cinema is celebrated in four short stories showcasing the power of film.

Acteurs in Bombay Talkies

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Bombay Talkies

Inkaar

Inkaar

(2013)

Special 26

Special 26

(2013)

Mary Kom

Mary Kom

(2014)

Queen

Queen

(2014)

Azhar

Azhar

(2016)

INDIA

INDIA

(2016)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Mostly Sunny

Mostly Sunny

(2016)

Maroon

Maroon

(2016)

Shaitan

Shaitan

(2011)

Rangoon

Rangoon

(2017)

Abby Sen

Abby Sen

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.