Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Boi

Film, 2018, 110 minuten
Boi
Een jonge chauffeur staat op een kruispunt in zijn leven en rijdt een paar klanten rond in Barcelona. Daarbij raakt hij verwikkeld in hun mysterieuze zoektocht.
De film Boi is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 110 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Boi is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Boi op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Boi is a young man starting out in a new job as a chauffeur. While anxiously waiting for news from his girlfriend regarding a decision that could change both their lives, he must accompany ...

Acteurs in Boi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Duits;Spaans (Spanje) - Audiodescriptie;Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Boi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Choked: Paisa Bolta Hai
Een bankmedewerkster die gebukt gaat onder de schulden van haar werkloze man (en haar mislukte dromen), vindt thuis een geheime bron van ogenschijnlijk onbeperkte cash.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
J'ai perdu mon corps
Romantiek, mysterie en avontuur versmelten in deze fascinerende animatiefilm waarin een jonge man verliefd wordt en een afgehakte hand in Parijs naar zijn eigenaar zoekt.
The Half Of It
Ellie Chu is slim en zit krap bij kas. Als ze voor geld een liefdesbrief schrijft voor een jongen, verwacht ze niet dat ze vrienden worden. Of op hetzelfde meisje vallen.