Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bob's Broken Sleigh

Film, 2015, 46 minuten
Bob's Broken Sleigh
Een veel te enthousiaste elf verbetert de slee van de kerstman, maar als hij ver van huis neerstort, helpen drie rare wezens hem terug te keren naar de Noordpool.
De film Bob's Broken Sleigh is uitgebracht in 2015 en duurt 46 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bob's Broken Sleigh op IMDB

Score: 5,3 van de 10

This Christmas movie a young magic-less elf named Bob, who finds himself on a wild sleigh ride after being ambushed by the evil puffin Fishface. Stranded in the middle of a magical forest, it's up to him and the friends he makes along the way to bring the sleigh back home in time for Christmas - if the puffins don't get it first!

Acteurs in Bob's Broken Sleigh

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Bob's Broken Sleigh

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Toet Toet Cory Carson: De Chrissy
De Carson-kids winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft bedacht. Maar als 'De Chrissy' aanslaat, krijgt zijn kleine zusje alle aandacht.
Nadiya’s Time to Eat
In dit kookprogramma serveert Nadiya Hussain heerlijke shortcuts, essentiële ingrediënten en snelle favorieten. Perfect voor drukbezette gezinnen.