Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers

Documentaire, 2018, 96 minuten
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Jaren geleden luidde Bob Lazar de klok over Area 51. Nu legt hij uit aan welke buitenaardse technologie hij werkte en hoe de overheid hem het zwijgen wilde opleggen.
De documentaire Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers is uitgebracht in 2018 en duurt 96 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers op IMDB

Score: 5,9 van de 10

In 1989, physicist Bob Lazar broke the story of Area 51 and the US government's work on alien spacecrafts. He blew the whistle, shocked the world, then went silent - until now.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Engels

Meer zoals Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las crónicas del taco
Veel van de populairste tacostijlen bestaan al heel lang, maar zijn veelal onbekend. Verken een aantal van deze stijlen in dit interessante, heerlijke voedselavontuur.
Parchís: El documental
De Spaanse jongens- en meidenband Parchís, bedacht door een platenmaatschappij en erg succesvol in de jaren 80 met top 10-nummers en hitfilms, staat in de spotlights.
The Last Czars
Tijdens de sociale onrust in Rusland begin 20e eeuw verzet tsaar Nicolaas II zich tegen alle verandering, wat leidt tot een revolutie en het einde van een dynastie.
NOVA: Black Hole Apocalypse
Astrofysici verklaren aan de hand van zwarte gaten hoe het universum zich ontwikkelde, wat leidde tot leven op aarde en uiteindelijk tot de mensheid.
NOVA: Thai Cave Rescue
Een internationaal team van reddingswerkers haast zich om twaalf jonge voetbalspelers en hun coach te redden. Deze zitten vast in een ondergelopen grot in Thailand.