Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blue Exorcist

Tv-serie, 2011, 415.934 beoordelingen
Blue Exorcist
Rin, die Satans onwettige zoon is, is vastbesloten om deze vloek te verbreken en gaat naar de True Cross Academy om exorcist te worden, net als zijn mentor.
De tv-serie Blue Exorcist is uitgebracht in 2011. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze tv-serie is Geschift, Somber, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blue Exorcist op IMDB

Score: 8 van de 10

After discovering that he's the son of Satan, a young man must join the True Cross Academy in order to master his abilities and defeat Satan himself.

Acteurs in Blue Exorcist

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Blue Exorcist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Secret Obsession
Als Jennifer na een traumatische aanval ontwaakt met geheugenverlies, wordt ze liefdevol verzorgd door haar man. Maar ze merkt al snel dat het gevaar nog niet is geweken.
¡Ay, mi madre!
Na het onverwachte overlijden van haar moeder, van wie ze is vervreemd, moet een vrouw de vreemde instructies in het testament volgen om een grote erfenis te krijgen.
​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya en de Ridders van de Zodiac komen terug om de reïncarnatie van de godin Athene te beschermen, maar een duistere voorspelling hangt als een zwaard boven hun hoofd.
Typewriter
Drie vrienden uit Goa gaan in een oude villa op zoek naar spoken, maar wanneer er een nieuw gezin intrekt, komt een geheim op een bloedstollende manier aan het licht.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.