Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blue Exorcist

Tv-serie, 2011, 415.934 beoordelingen
Blue Exorcist
Rin, die Satans onwettige zoon is, is vastbesloten om deze vloek te verbreken en gaat naar de True Cross Academy om exorcist te worden, net als zijn mentor.
De tv-serie Blue Exorcist is uitgebracht in 2011. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze tv-serie is Geschift, Somber, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blue Exorcist op IMDB

Score: 8 van de 10

After discovering that he's the son of Satan, a young man must join the True Cross Academy in order to master his abilities and defeat Satan himself.

Acteurs in Blue Exorcist

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Blue Exorcist

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Iliza Shlesinger: Unveiled
Daar komt de bruid – en ze heeft van alles te zeggen. De pasgetrouwde Iliza Shlesinger ontleedt huwelijkstradities en laat je lachen om die van haar.
Bikram: Yogi, Guru, Predator
Deze documentaire toont de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury, de oprichter van 'hot yoga', terwijl zijn imperium groeit en er zorgelijke feiten boven tafel komen.
Who Killed Little Gregory
Na de moord op hun 4-jarige zoon voert een jong stel een zware strijd vol wendingen om een bijna ongrijpbare moordenaar te ontmaskeren.
Lorena, la de pies ligeros
Lorena Ramírez, lid van Mexico's Rarámuri-gemeenschap, leidt een landelijk leven. Behalve wanneer ze haar sandalen aantrekt voor een wedstrijd als ultramarathonloopster.
Zeit der Geheimnisse
Een kerstreünie wordt een ingang naar het verleden. Deze driedelige serie onderzoekt de intieme complicaties van een familiegeschiedenis.