Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blown Away

Tv-serie, 2021
Blown Away
Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld en de kampioenstitel.
De tv-serie Blown Away is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Gepresenteerd door de populaire wetenschap-YouTuber Nick Uhas, ook bekend van America's Got Talent en Big Brother. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder. Blown Away is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Frans;Engels [Origineel];Duits
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Blown Away

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Iron Chef: Quest for an Iron Legend
Iron Chef is terug! In deze kookwedstrijd op topniveau strijden culinaire sterren met elkaar voor een plek in een epische finale en om de titel Iron Legend.
Nouvelle École
Franse rappers freestylen, battlen en dichten hun weg naar een levensveranderende prijs van 100.000 euro in een muziekcompetitie met Niska, Shay en SCH als juryleden.
Change Days
Tijdens een romantisch uitje maken koppels die op een breekpunt staan een keuze tussen het herstel van hun huidige relatie of de uitdaging van nieuwe vlammen.
The G Word with Adam Conover
De overheid speelt tegen wil en dank een grote rol in ons leven. Adam Conover onderzoekt haar successen en mislukkingen, en hoe we haar misschien kunnen veranderen.
Love on the Spectrum U.S.
In deze romantische docuserie gaan mensen met autisme op zoek naar de liefde en leren omgaan met de veranderende wereld van daten en relaties.