Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bleach

Film, 2018, 108 minuten
Bleach
Als de scholier Ichigo plotseling oogstkrachten krijgt, wil hij deze het liefst teruggeven. Maar dan moet hij eerst een paar zielen oogsten.
De film Bleach is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 108 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bleach op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A Japanese teenager can see ghosts and sees a cute girl fighting an evil monster. He ends up with her reaper power and she as human in his high school class. He discovers a connection between his mom's death and these monsters.

Trailer

Acteurs in Bleach

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Frans;Duits;Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Bleach

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wonder Woman 1984
Terwijl geheime superheldin Diana Prince in het Smithsonian werkt, ontdekt ze de ongelofelijke krachten, zowel goede als kwade, van een mysterieus artefact.
Mat Kilau
Wanneer Britse troepen Pahang binnenvallen, leidt een legendarische krijger zijn volk in een guerrillaoorlog om hun land te beschermen tegen de dreiging van kolonisatie.
Cyberpunk: Edgerunners
In een corrupte toekomst vol cybernetische implantaten wil een getalenteerde, maar roekeloze straatjongen een vogelvrij verklaarde huurling worden: een edgerunner.
Narco-Saints
Een gewone ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een in Zuid-Amerika werkzame Koreaanse drugsbaas op te pakken.
The Imperfects
Abbi, Tilda en Juan ondergaan een experiment met monsterlijke bijwerkingen. Ze slaan de handen ineen om de verantwoordelijke wetenschapper én een remedie te vinden.