Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Blair Witch

Bruxa de Blair
Film, 2016, 89 minuten
Blair Witch
James Donahue vindt opnamen van zijn zus, die al lange tijd wordt vermist. Hij trekt met vrienden en een documentairemaker het bos in om haar te zoeken.
De film Blair Witch is uitgebracht in 2016 en duurt 89 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Blair Witch op Moviemeter

Score: 2,51 van de 5

Het verhaal volgt een groep studenten die besluit te gaan kamperen in de bossen. Wanneer ze zich in het bos bevinden, realiseren ze zich dat ze niet alleen zijn. Er zit namelijk een duister gevaar verscholen in de bossen...

Blair Witch op IMDB

Score: 5 van de 10

Near Burkittsville, in the Black Hills Forest, on the root of a lightning-struck tree, the couple of Lane and Talia find a DV tape sticking out of the ground. The content of the found tape is mostly footage of static, however, near the end, there is also an intriguing small part where someone is trying to escape from something that is after him, screaming and running in an abandoned house. After accidentally stumbling across the uploaded footage, James, believing that this is his final chance to put an end once and for all in the unresolved mystery of his sister's Heather disappearance, some twenty years ago in the same woods, he assembles a team of friends in search of answers. Sooner or later, the team will go astray in the heart of a green maze that is riddled with the chilling legend of Elly Kedward, the Blair Witch who relentlessly keeps messing with their sanity, gradually taking them down, one by one. Eventually, James will find himself in the epicentre of the evil activity, trapped inside the very house where his sister disappeared, unaware of the fact that, once more, the witch will demand her sacrifice.

Acteurs in Blair Witch

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals Blair Witch

Vampires

Vampires

(1998)

The Cave

The Cave

(2005)

Murder Party

Murder Party

(2007)

Quarantine

Quarantine

(2008)

Legion

Legion

(2010)

You're Next

You're Next

(2011)

World War Z

World War Z

(2013)

Satanic

Satanic

(2016)

Scream

Scream

(2016)

Rings

Rings

(2017)

Apostle

Apostle

(2018)

Haunted

Haunted

(2018)

Annihilation

Annihilation

(2018)

The Ritual

The Ritual

(2018)

Malevolent

Malevolent

(2018)

Romina

Romina

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
Frontera verde
Wanneer een jonge rechercheur uit Bogota de jungle in moet om vier gevallen van femicide te onderzoeken, ontdekt ze magie, een duivels plan en haar eigen ware afkomst.
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.