Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Black Sails

Tv-serie, 2017
Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
De tv-serie Black Sails is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Sails op IMDB

Score: 8,3 van de 10

A prequel to the (fictional) events of Robert Louis Stevenson's "Treasure Island". The series centres on a group of pirates operating out of Nassau in the Bahamas. We meet characters from history - Captain Charles Vane, Governor Woodes Rogers, Jack Rackham and Anne Bonny - plus characters from fiction - Captain Flint and, of course, Long John Silver.

Acteurs in Black Sails

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Black Sails

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Kaali Kaali Ankhein
Een man begeeft zich op glad terrein om zijn leven terug te krijgen wanneer de dochter van een invloedrijke politicus uit alle macht probeert hem voor zich te winnen.
Archive 81
Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
The Ultimate Braai Master
In deze kookwedstrijd gaan teams van twee deelnemers op trektocht. Ze maken hun beste barbecuegerechten in de hoop op culinaire faam en geldprijzen.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.