Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Black Crows

Tv-serie, 2017
Black Crows
Dit drama toont het leven van mannelijke en vrouwelijke rekruten, spionnen, minderjarige sluipschutters, slaven en leiders in een cel van een extremistische groepering.
De tv-serie Black Crows is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Black Crows op IMDB

Score: 6,6 van de 10

Gharabeeb Soud is a TV series starring Eman Abdelaziz, Shoaib Ahmed, and Ali al Ibrahim. A look at the lives of various members of an ISIS terrorist cell.

Acteurs in Black Crows

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Arabisch;Duits;Frans

Meer zoals Black Crows

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Greatest Events of WWII in Colour
Van Pearl Harbor tot D-day: de meest cruciale gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog komen tot leven in deze indringende documentaireserie met ingekleurde filmbeelden.
Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
The Devil Next Door
Een grootvader uit Cleveland moet in Israël voor de rechter verschijnen omdat hij ervan wordt beschuldigd de beruchte nazikampbewaker Iwan de Verschrikkelijke te zijn.
SCAMS
Een man die het goed meent, maar met de gevolgen van de Lehman-crisis kampt, raakt betrokken bij telefoonoplichting en wordt steeds dieper de onderwereld ingezogen.
La casa de las flores presenta: El funeral
De broer en zussen De la Mora rouwen publiekelijk tijdens de begrafenis van hun moeder Virginia, waar zich diverse onaangename verrassingen en ongelukjes voordoen.