Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Birdman
Film, 2014, 119 minuten
Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)
Een vergeten acteur die bekendstaat om zijn superheldenpersonage probeert een comeback te maken op Broadway, terwijl zijn persoonlijke leven ineenstort.
De film Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) is uitgebracht in 2014 en duurt 119 minuten. Dit eigenzinnige verhaal won vier Oscars, waaronder Beste film, Beste regisseur en Beste scenario. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) op Moviemeter

Score: 3,51 van de 5

Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, wat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) op IMDB

Score: 8 van de 10

A washed-up actor, who once played an iconic superhero, battles his ego and attempts to recover his family, his career and himself in the days leading up to the opening of his Broadway play.

Acteurs in Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Duits;Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sedna
In deze documentaire gaat een team van Franse en Zwitserse skiërs op zoek naar ongerepte hellingen in Groenland. Ze komen onderweg meer te weten over een plaatselijke legende.
Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.