Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way

Cabaret, 2014, 80 minuten, 434 beoordelingen
Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way
Bill Burr ontsnapt aan de zombie-apocalyps, analyseert hoe rom-coms goede seks verpesten en legt uit waarom te veel knuffels als kind tot de ondergang van de mens leiden.
De cabaret Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 80 minuten. Bill Burr leende zijn stem voor een van de personages van het succesvolle computerspel 'Grand Theft Auto IV'.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way op IMDB

Score: 8 van de 10

Bill Burr, comedian, holds a show in front of an audience.

Acteur

Regisseur

Meer zoals Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.