Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way

Cabaret, 2014, 80 minuten, 434 beoordelingen
Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way
Bill Burr ontsnapt aan de zombie-apocalyps, analyseert hoe rom-coms goede seks verpesten en legt uit waarom te veel knuffels als kind tot de ondergang van de mens leiden.
De cabaret Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 80 minuten. Bill Burr leende zijn stem voor een van de personages van het succesvolle computerspel 'Grand Theft Auto IV'.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way op IMDB

Score: 8 van de 10

Bill Burr, comedian, holds a show in front of an audience.

Acteur

Regisseur

Meer zoals Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Murder Mystery
Op een langverwachte reis naar Europa proberen een New Yorkse agent en zijn vrouw, die kapster is, een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen.
Savage Raghda
Om zijn zoon te helpen gebruikt een alleenstaande vader ten einde raad zijn visagie-talent om zich als vrouw te verkleden en zo een ​​rol in een commercial te krijgen.
Jo Koy: Comin' In Hot
Comedian Jo Koy treedt op in Hawaii en geeft zijn eerlijke mening over culturele eigenaardigheden, vaderschap zonder filters en nog veel meer.
Luka Chuppi
Een dorps stel doet alsof ze gaan trouwen, zodat ze kunnen samenwonen. Ze verbergen het voor hun orthodoxe families en raken in talloze ongemakkelijke situaties verzeild.