Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bevergem

Tv-serie, 2015
Bevergem
De ruige rock-'n-roller Freddy De Vadder is op de vlucht en houdt zich schuil in een excentriek dorpje in West-Vlaanderen. Maar de plaatselijke spanningen lopen op.
De tv-serie Bevergem is uitgebracht in 2015. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze tv-serie is Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bevergem op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Famous stand-up comedian Freddy De Vadder flees to a picturesque village called Bevergem. Why? Nobody knows. He doesn't talk about it. The contrast between him and the grotesque residents ...

Acteurs in Bevergem

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands (België) [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Bevergem

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Moon — Deel 2: The Scargiver
De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.
Bros
Nadat ze schokkend nieuws hebben ontvangen, reizen twee beste vrienden van Jeruzalem naar Krakau voor een voetbalwedstrijd, in de hoop hun problemen achter zich te laten.
Our Living World
Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.
Good Times
In deze gedurfde adaptatie van de tv-klassieker probeert de nieuwe generatie van de familie Evans het hoofd boven water te houden in een sociale huurwoning in Chicago.
Stolen
Een jonge vrouw uit de Sámi-gemeenschap in Zweden spoort een moordenaar op om een persoonlijke rekening te vereffenen in dit drama dat geïnspireerd is op ware gebeurtenissen.