Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Betting on Zero

Documentaire, 2017, 104 minuten
Betting on Zero
Deze documentaire duikt in de complexe wereld van Herbalife, het internationale bedrijf in voedingsproducten dat ervan wordt beschuldigd een piramidespel te zijn.
De documentaire Betting on Zero is uitgebracht in 2017 en duurt 104 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Betting on Zero op Moviemeter

Score: 3,29 van de 5

Schrijver en regisseur Ted Braun volgt in deze documentaire de controversiële hedge fund reus Bill Ackman. Tussen deze laatste en Herbalife Ltd. woedt al jaren een oorlog op Wall Street. Herbalife is een multi-level marketing bedrijf. Het hanteert een marketingstrategie waarbij het verkoopteam wordt vergoed, niet alleen voor de verkoop die zij genereren, maar ook voor de verkoop van de andere verkopers die ze rekruteren. Bill Ackman legt een miljard dollar opzij voor zijn kruistocht om Herbalife te ontmaskeren als het grootste piramidespel in de geschiedenis.

Betting on Zero op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Writer/director Ted Braun follows controversial hedge fund titan Bill Ackman as he puts a billion dollars on the line in his crusade to expose Herbalife as the largest pyramid scheme in history.

Acteurs in Betting on Zero

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Betting on Zero

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.