Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Betaal

Tv-serie, 2020
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
De tv-serie Betaal is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Van Patrick Graham, met Viineet Kumar (Bard of Blood), Jitendra Joshi (Sacred Games), Suchitra Pillai (The Valley). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Betaal is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Eng, Krachtig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Betaal op IMDB

Score: 5,9 van de 10

A remote village becomes the arena of a breathless battle when an undead East India Company officer and his battalion of zombie redcoats attack a squad of modern-day soldiers.

Acteurs in Betaal

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiobeschrijving;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Hindi;Nederlands

Meer zoals Betaal

Z Nation

Z Nation

(2018)

Dark

Dark

(2020)

Cargo

Cargo

(2018)

The I-Land

The I-Land

(2019)

GHOUL

GHOUL

(2018)

Extraction

Extraction

(2020)

Black Summer

Black Summer

(2021)

Daybreak

Daybreak

(2019)

Van Helsing

Van Helsing

(2021)

Mute

Mute

(2018)

Wynonna Earp

Wynonna Earp

(2017)

Colony

Colony

(2018)

Ghost Stories

Ghost Stories

(2020)

Blodtur

Blodtur

(2020)

Typewriter

Typewriter

(2019)

The Mist

The Mist

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.
Somebody
Als een softwareontwikkelaar een datingapp maakt waarmee een seriemoordenaar zijn volgende doelwitten opzoekt, wordt ze meegezogen in een duistere wereld van romantiek en moord.
1899
Een migrantenschip op weg naar New York moet in 1899 na mysterieuze voorvallen de koers verleggen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.
Inside Man
Een Amerikaanse ter dood veroordeelde die gespecialiseerd is in het oplossen van mysteries helpt een jonge Britse journalist bij het zoeken naar een vriend die plots verdwenen is.
Shards of Her
Een ervaren headhunter ontwaakt uit een coma en belandt in een alternatieve realiteit waar ze een ondraaglijk jeugdtrauma moet herbeleven.