Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Best. Christmas. Ever!

Film, 2023, 81 minuten
Best. Christmas. Ever!
Nadat een speling van het lot hun families met kerst samenbrengt, wil Charlotte bewijzen dat het leven van haar vriendin Jackie te mooi is om waar te zijn.
De film Best. Christmas. Ever! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 81 minuten. Deze kerstcomedy met Heather Graham en Brandy Norwood is geregisseerd door Mary Lambert ('A Castle for Christmas'). Geschikt voor 6 jaar en ouder. Best. Christmas. Ever! is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Sentimenteel, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Best. Christmas. Ever!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits - Audiodescriptie;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Best. Christmas. Ever!

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
União Instável
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
No voy a pedirle a nadie que me crea
Net voordat een schrijver naar Barcelona verhuist, lopen zijn leven en carrière niet meer volgens plan wanneer hij in een gevaarlijk web van criminelen belandt.
Leo
Leo
Deze muzikale comedy over volwassen worden volgt het laatste jaar van de basisschool, gefilmd vanuit het oogpunt van het huisdier van de klas. Met Adam Sandler als de hagedis Leo.
Nouveaux riches
Een oplichter die geld nodig heeft en een vrouw met een cryptovermogen kunnen het goed met elkaar vinden. Is zij het doelwit van zijn dromen, of gaat de oplichter opgelicht worden?