Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bert Kreischer: Secret Time

Film, 2018, 57 minuten
Bert Kreischer: Secret Time
Met ontbloot bovenlijf deelt Bert Kreischer in deze stand-upspecial intieme geheimen en verhalen over zijn stoere maar niet altijd verantwoordelijke rol als vader.
De film Bert Kreischer: Secret Time is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 57 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Bert Kreischer: Secret Time is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bert Kreischer: Secret Time op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Bert regales the audience at the Trocadero Theatre with stories about zip-lining with his family, his daughter practicing softball with an imaginary ball, and upstaging ex-NBA player Ralph Sampson at a childhood basketball camp.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Bert Kreischer: Secret Time

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Murder Mystery
Op een langverwachte reis naar Europa proberen een New Yorkse agent en zijn vrouw, die kapster is, een bizarre moord op het jacht van een miljardair op te lossen.
Savage Raghda
Om zijn zoon te helpen gebruikt een alleenstaande vader ten einde raad zijn visagie-talent om zich als vrouw te verkleden en zo een ​​rol in een commercial te krijgen.
Jo Koy: Comin' In Hot
Comedian Jo Koy treedt op in Hawaii en geeft zijn eerlijke mening over culturele eigenaardigheden, vaderschap zonder filters en nog veel meer.
Luka Chuppi
Een dorps stel doet alsof ze gaan trouwen, zodat ze kunnen samenwonen. Ze verbergen het voor hun orthodoxe families en raken in talloze ongemakkelijke situaties verzeild.