Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Benji

Film, 2018, 87 minuten
Benji
Een vastberaden hond snelt een gebroken gezin te hulp op het moment dat hun kleine jongen en zijn zus in groot gevaar raken.
De film Benji is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend, Sentimenteel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Benji op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Carter en Frankie zijn twee schoolkinderen uit New Orleans die op een dag bevriend raken met het straathondje Benji. Wanneer ze echter worden gekidnapt door een stel overvallers, zal Benji er alles aan moeten doen om ze te bevrijden.

Benji op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Two school kids strike up a friendship with an orphaned puppy named Benji. When danger befalls them and they end up kidnapped by robbers who are in over their heads, Benji and his scruffy sidekick come to the rescue.

Acteurs in Benji

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Benji

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Alalá
Een kunstcentrum voor kinderen in een multiculturele wijk in Sevilla gebruikt de kracht van flamenco om kansen te creëren en sociale verandering aan te wakkeren.
Marmaduke
De slordige en ondeugende Marmaduke heeft een groot hart, maar komt altijd in de problemen! Heeft hij het talent om te schitteren in de deftige wereld van de hondenshows?
Wild Babies
Volg de avonturen van jonge leeuwen, olifanten, pinguïns, schubdieren en meer terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven in het wild ontdekken.
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl
De tienjarige Max heeft de balen van school en daarom verzint hij een spectaculaire fantasiewereld: Planet Drool... maar wat gebeurt er als fantasie werkelijkheid wordt?
Barbie: Princess Charm School
Blair Willows is opgewonden als ze naar de Princess Charm School gaat, waar ze prinsessen Delancy en Hadley ontmoet en op zoek gaat naar een magische kroon.