Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ben Platt Live from Radio City Music Hall

Documentaire, 2020, 85 minuten
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
De documentaire Ben Platt Live from Radio City Music Hall is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 85 minuten. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder Ben Platt Live from Radio City Music Hall is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ben Platt Live from Radio City Music Hall op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Backed by a full band and a ready wit, actor Ben Platt opens up a very personal songbook onstage - numbers from his debut LP, "Sing to Me Instead."

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Ben Platt Live from Radio City Music Hall

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Eddy
De eigenaar van een Parijse jazzclub laat zich in met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.
LA Originals
Fotograaf Estevan Oriol en kunstenaar Mister Cartoon pasten hun Chicano-achtergrond toe op rauwe kunst, die invloed had op de straatcultuur, hiphop en nog veel meer.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Miles Davis: Birth of the Cool
Ontdek in deze documentaire het ware verhaal van jazzlegende Miles Davis, met nooit eerder vertoonde beelden en interviews met beroemdheden.
Lil Peep: Everybody’s Everything
Dit intieme portret toont de opkomst van artiest Lil Peep. Zijn originele muziek trok een massale schare fans en werd uiteindelijk bepalend voor zijn leven.