Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ben Platt Live from Radio City Music Hall

Documentaire, 2020, 85 minuten
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
De documentaire Ben Platt Live from Radio City Music Hall is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 85 minuten. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder Ben Platt Live from Radio City Music Hall is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ben Platt Live from Radio City Music Hall op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Backed by a full band and a ready wit, actor Ben Platt opens up a very personal songbook onstage - numbers from his debut LP, "Sing to Me Instead."

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Ben Platt Live from Radio City Music Hall

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Riverdance: The Animated Adventure
Na een hartverscheurend verlies leren de Ierse Keegan en zijn in Spanje geboren vriendin Moya door gevaar en wanhoop heen te dansen met een magische kudde herten.
Rebelde
Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Loge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.
Straight Outta Compton
Halverwege de jaren 80 ontstaat de rapgroep N.W.A. in de straten van Compton. De leden veranderden de hiphopcultuur drastisch met hun rauwe, provocerende teksten.
Daiki Tsuneta Tokyo Chaotic
In deze documentaire wordt Daiki Tsuneta, frontman van King Gnu, gevolgd. Samen met het collectief Millennium Parade werkt hij aan zijn genreoverstijgende track '2992'.
Basically, Johnny Moped
De aankomende punklegende Paul Halford, bekend als Johnny Moped, en zijn band komen tot hun recht in deze documentaire waarin ze hun wilde jaren 70 opnieuw beleven.