Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Below Her Mouth

Film, 2016, 91 minuten
Below Her Mouth
Een verloofde moderedactrice en een vrouwelijke dakwerker beginnen een turbulente affaire die hun leven overhoop dreigt te halen.
De film Below Her Mouth is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Sensueel, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Below Her Mouth op Moviemeter

Score: 2,72 van de 5

Jasmine dacht solide structuren te hebben gecreëerd voor haar verdere leven. Ze is een succesvolle mode-journaliste en verloofd met Rile, terwijl ze nu de toekomst plant met haar partner. Maar op een nacht is het duidelijk dat Jasmine's levensplannen afbrokkelen. Tijdens het uitgaan ontmoet zij Dallas, een frisse aparte dakdekker. Het duurt slechts een paar dagen en de twee vrouwen hebben een affaire. Voor Jasmine voelt de nieuwe relatie aan als een fantasie en heel verschillend van haar partnerschap met Rile. Maar al snel veranderen de zaken.

Below Her Mouth op IMDB

Score: 5,6 van de 10

BELOW HER MOUTH is a bold, uninhibited drama that begins with a passionate weekend affair between two women. Dallas, a roofer and Jasmine, a fashion editor, share a powerful and immediate connection that inevitably derails both of their lives.

Acteurs in Below Her Mouth

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Brits Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Four to Dinner
In deze romcom wordt gekeken of zielsverwantschap wel echt bestaat door te kijken hoe het vier single vrienden vergaat in steeds andere combinaties liefdesstellen.
Chief Daddy 2 - Going for Broke
De familie Beecroft wil de hele erfenis van Chief Daddy uitgeven, maar niet als het aan de CEO van diens bedrijf ligt.
The Lost Daughter
Een rustige vakantie aan de kust krijgt een duistere wending wanneer een vrouw geobsedeerd raakt door een jonge moeder in de buurt, en er herinneringen naar boven komen.
Room
Een jonge vrouw wordt ontvoerd, vastgehouden in een kleine ruimte en verkracht. Vijf jaar na de geboorte van haar zoontje probeert ze te ontsnappen.
Something New
Kenya heeft een mooie carrière maar een moeilijk privéleven dus ze gaat uit op een blind date met een sexy architect maar hij is blank en zij is zwart.