Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Békeidõ

Film, 2020, 92 minuten
Békeidõ
Tijdens één nacht kruisen de levens van alledaagse mensen elkaar, terwijl ze zich bezighouden met politieke conflicten, familieruzies en veranderingen in hun leven.
De film Békeidõ is uitgebracht in 2020 en duurt 92 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Békeidõ

Regisseur

Meer zoals Békeidõ

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Buba
Als een oplichter uit een klein dorp zich met zijn manipulatieve broer bij de lokale maffia aansluit, wordt zijn obsessie met karma en balans hilarisch meedogenloos.
Bittersweet Sixteen
Een getroebleerde tiener worstelt op de middelbare school met rivalen, romantiek en de scheiding van haar ouders terwijl ze haar sweet 16-verjaardagsfeest voorbereidt.