Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Before I Wake

Film, 2016, 97 minuten
Before I Wake
Mark en Jessie rouwen om de dood van hun zoon. Ze verwelkomen pleegkind Cody in hun leven en ontdekken al snel dat hij een vreemde gave heeft.
De film Before I Wake is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 97 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Before I Wake op Moviemeter

Score: 3,08 van de 5

Jessie en Mark besluiten om een lief, achtjarig jochie te adopteren. Zijn naam is Cody. Wat ze niet weten is dat het kind doodsbang is om in slaap te vallen. In eerste instantie denken ze dat dit te wijten valt aan de instabiele woonsituaties die Cody heeft meegemaakt. Maar dan komen ze achter de verschrikkelijke waarheid.

Before I Wake op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Before I Wake is a movie starring Kate Bosworth, Thomas Jane, and Jacob Tremblay. A couple adopt an orphaned child whose dreams - and nightmares - manifest physically as he sleeps.

Acteurs in Before I Wake

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Before I Wake

Carrie

Carrie

(2013)

Satanic

Satanic

(2016)

Hush

Hush

(2016)

Clinical

Clinical

(2017)

Verónica

Verónica

(2017)

Death Note

Death Note

(2017)

Gerald's Game

Gerald's Game

(2017)

1922

1922

(2017)

Little Evil

Little Evil

(2017)

Annihilation

Annihilation

(2018)

The Ritual

The Ritual

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.