Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Beer Is Cheaper Than Therapy

Documentaire, 2011, 77 minuten
Beer Is Cheaper Than Therapy
Deze documentaire onderzoekt de tragische gevolgen van het vechten aan de frontlinies voor Amerikaanse soldaten en veteranen op de militaire basis Fort Hood.
De documentaire Beer Is Cheaper Than Therapy is uitgebracht in 2011 en duurt 77 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Meer zoals Beer Is Cheaper Than Therapy

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Facing the Enemy
Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog begeleidt een Duitse soldaat een Slowaakse partizaan naar een besneeuwd bos waar hen een ingrijpend moreel dilemma wacht.
Civil: Ben Crump
Ben Crump, ook bekend als 'de procureur-generaal van zwart Amerika', gunt ons een intieme blik in zijn privéleven als familieman en burgerrechtenleider.
Hangout
In deze documentaire trekken getalenteerde freestyleskiërs naar steile hellingen en moeilijke terreinparken om er te pronken met hun ontzagwekkende sprongen en trucs.
The Flying Frenchies - Back to the Fjords
In deze documentaire wordt een groep waaghalzen gevolgd terwijl ze waanzinnige stunts uithalen op hun tocht door de fjorden van Noorwegen in een grote rode bus.
Five Elements of Adventure
Een berggids deelt zijn visie op het vinden van evenwicht en voldoening in de moderne werkcultuur tijdens zijn avonturen in Nepal.