Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bee Movie

Bee Movie: La historia de una abeja
Film, 2007, 91 minuten, 1.940.858 beoordelingen
Bee Movie
De ambitieuze jonge werkbij Barry B. Benson moet nectar verzamelen en bloemen bestuiven maar komt in contact met een mens en dat heeft grote gevolgen!
De film Bee Movie is uitgebracht in 2007 en duurt 91 minuten. Jerry Seinfeld, Renée Zellweger en Chris Rock zijn de voicetalenten in deze hilarische bijencomedy. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bee Movie op Moviemeter

Barry B. Benson is een jonge, pas afgestudeerde bij, die zoals alle bijen slechts één carrièrekeus heeft: 'honing'. Ontgoocheld als hij is trekt hij de wijde wereld in om daar gered te worden door de bloemiste Vanessa. Daar ontdekt Barry dat de mensen de consumenten van al de honing zijn en gaat daarom aan het werk om de mensheid van het stelen van de honing aan te klagen...

Bee Movie op IMDB

Score: 6 van de 10

Barry B. Benson, a bee just graduated from college, is disillusioned at his lone career choice: making honey. On a special trip outside the hive, Barry's life is saved by Vanessa, a florist in New York City. As their relationship blossoms, he discovers humans actually eat honey, and subsequently decides to sue them.

Acteurs in Bee Movie

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Vlaams;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Bee Movie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Klaus
Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft.
The Little Witch
Om aan de jaarlijkse heksendans mee te mogen doen, moet een leerling-heks elke spreuk kennen van een dik magisch boek, maar een slechte vrouw wil haar studie dwarsbomen.
Gnome Alone
Nadat de tiener Chloe met haar moeder is verhuisd, ontdekt ze dat er in het nieuwe huis pratende tuinkabouters wonen die haar hulp nodig hebben om de wereld te redden.
Little Singham: Kaal Ki Tabaahi
Kaal is terug, groter en slechter dan ooit! Kan Little Singham in de strijd van zijn leven de plannen van de demon om dood en verderf te zaaien, tegenhouden?
Het griezelige verhaal van kapitein Onderbroek's Nep-o-ween
Als Melvin een einde probeert te maken aan Halloween, bedenken zijn slimme beste vrienden Harold en Sjors hun eigen spookachtige feestdag. En het wordt een groot succes!