Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Beat Bugs

Tv-serie, 2016
Beat Bugs
Op de tonen van bekende Beatles-songs leren vijf vriendelijke beestjes belangrijke lessen over de wereld om hen heen, veilig in hun eigen achtertuin.
De tv-serie Beat Bugs is uitgebracht in 2016. Deze met een Emmy bekroonde kinderserie toont de talenten van P!nk, Sia, Eddie Vedder, James Corden en andere sterren. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Beat Bugs op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Beat Bugs is an animated series, revolving around the lives and adventures of five charming and funny child-like bugs who live in an overgrown American-style backyard.

Acteurs in Beat Bugs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Beat Bugs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Yeh Kaali Kaali Ankhein
Een man begeeft zich op glad terrein om zijn leven terug te krijgen wanneer de dochter van een invloedrijke politicus uit alle macht probeert hem voor zich te winnen.
Archive 81
Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.
The Ultimate Braai Master
In deze kookwedstrijd gaan teams van twee deelnemers op trektocht. Ze maken hun beste barbecuegerechten in de hoop op culinaire faam en geldprijzen.
The Perfect Match
Een verkoopster op een avondmarkt gaat de strijd aan met een trotse, bekende chef-kok tijdens een kookwedstrijd. Al snel slaat de vlam over.