Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bayoneta

Film, 2019, 101 minuten
Bayoneta
Een voormalig bokser uit Mexico leidt een armoedig bestaan in Finland onder het juk van een beklemmend verleden, totdat hij een kans krijgt op verlossing in de ring.
De film Bayoneta is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 101 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Somber, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bayoneta op IMDB

Score: 6,9 van de 10

When a quiet intruder enters a Manhattan loft, it becomes home to a geopolitical act that no one can notice.

Acteurs in Bayoneta

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Engels

Meer zoals Bayoneta

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

4 latas
Twee oude vrienden maken opnieuw de woestijnroadtrip van Spanje naar Mali om een stervende vriend te kunnen zien. Zijn dochter, met wie hij weinig contact had, reist mee.
Cities of Last Things
In een verhaal dat steeds verder teruggaat in de tijd, neemt een man met een ingewikkeld verleden wraak op de personen die hem jaren geleden onrecht hebben aangedaan.
Designated Survivor: 60 Days
Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.
The Last Czars
Tijdens de sociale onrust in Rusland begin 20e eeuw verzet tsaar Nicolaas II zich tegen alle verandering, wat leidt tot een revolutie en het einde van een dynastie.
7SEEDS
De verlegen Natsu ontwaakt en blijkt deel uit te maken van een groep die is gekozen om de mensheid te redden. Samen moeten ze zien te overleven op een veranderde aarde.