Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bayoneta

Film, 2019, 101 minuten
Bayoneta
Een voormalig bokser uit Mexico leidt een armoedig bestaan in Finland onder het juk van een beklemmend verleden, totdat hij een kans krijgt op verlossing in de ring.
De film Bayoneta is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 101 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder Deze film is Somber, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bayoneta op IMDB

Score: 6,9 van de 10

When a quiet intruder enters a Manhattan loft, it becomes home to a geopolitical act that no one can notice.

Acteurs in Bayoneta

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Engels

Meer zoals Bayoneta

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Let It Snow
Een sneeuwstorm treft op kerstavond een klein stadje, met de nodige gevolgen voor de vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren.
Tune in for Love
In de jaren 90 ontmoeten een student en een verlegen tiener elkaar in een bakkerij. Ze houden door de jaren heen contact, maar het noodlot blijft hen uiteendrijven.
Up North
Een verwende erfgenaam moet een jaar in dienst van het land werken om zijn vaders vermogen te erven, maar maakt in een nieuwe omgeving andere plannen.
Wir Sind Die Welle
Een mysterieuze klasgenoot leidt vier idealistische tieners in een opstand tegen het toenemende nationalisme, maar hun beweging neemt een donkere wending.
Holiday in the Wild
Kate gaat in haar eentje op een tweede huwelijksreis naar Afrika nadat haar man haar plotseling heeft verlaten. Ze vindt er een nieuw doel en een kans op romantiek.