Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Basma

Film, 2024, 105 minuten
Basma
Een jonge Saoedische vrouw die in het buitenland studeert, keert terug naar Jeddah. Daar ontdekt ze dat haar familie een pijnlijke gebeurtenis voor haar heeft achtergehouden.
De film Basma is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 105 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Basma is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Aangrijpend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Basma

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Saoedi-Arabië) [Origineel];Arabisch - Audiodescriptie;Engels;Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Arabisch (Saoedi-Arabië);Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Basma

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

En del av dig
In dit emotionele en bitterzoete coming-of-age-drama over mensen die een dierbare verliezen, worstelt een tiener om de brokstukken van haar gebroken wereld op te rapen.
Colors of Evil: Red
Het lichaam van een meisje wordt gevonden op een strand in het Poolse Tricity. Een officier van justitie gaat samen met de moeder van het slachtoffer op zoek naar de waarheid.
In Good Hands 2
Een pas met elkaar herenigde vader en zoon worstelen met een nieuw begin na een tragedie. Kunnen ze de leegte opvullen die hun geliefde vrouw en moeder heeft achtergelaten?
Adagio
Verstrikt in een net van chantage en corrupte agenten, zoekt de zoon van een voormalige crimineel hulp bij de oude vrienden van zijn vader, die alles riskeren om hem te redden.
Beautiful Rebel
Het verhaal van een van de grootste Italiaanse rocksterren, Gianna Nannini, die haar droom najaagde ondanks tegenwerking van haar familie en de muziekindustrie.