Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Barracuda Queens

Tv-serie, 2023
Barracuda Queens
Een groep jonge vrouwen in een rijke buitenwijk van Stockholm raakt diep in de schulden en besluit de huizen van buren te beroven. Geïnspireerd op waargebeurde feiten.
De tv-serie Barracuda Queens is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Alva Bratt, Tindra Monsen, Sandra Zubovic, Sarah Gustafsson en Tea Stjärne spelen in dit drama met een meidenbende. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Barracuda Queens is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Barracuda Queens

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans;Zweeds - Audiodescriptie;Zweeds [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Zweeds

Meer zoals Barracuda Queens

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tapie
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.
A Time Called You
Een rouwende vrouw reist op magische wijze door de tijd naar 1998, waar ze een man ontmoet die sprekend lijkt op haar overleden geliefde.
Gangs of Oslo
Een jonge politieagent raakt verstrikt in zijn eigen criminele verleden als zijn onderzoek hem naar zijn beste jeugdvriend leidt, die nu een meedogenloze bendeleider is.
Infamy
Een zeventienjarig meisje met een Roma-achtergrond staat onder druk van haar vrienden. Ze wil een hiphopartiest worden, ondanks de strenge regels van haar ouders.
En dag och en halv
Een gewapende man dringt het medisch centrum binnen waar zijn van hem vervreemde vrouw werkt en ontvoert haar in een wanhopige poging om zijn dochter weer te kunnen zien.