Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Barbecue

Documentaire, 2017, 101 minuten
Barbecue
Culturele nuances en interessante technieken geven smaak aan dit wereldwijde eerbetoon aan koken, traditie en gemeenschapsgevoel.
De documentaire Barbecue is uitgebracht in 2017 en duurt 101 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Barbecue is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Barbecue op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Middels een symfonie van vlees en vuur toont Barbecue hoe een alledaags ritueel wordt gedeeld door culturen over de hele wereld als een manier om gemeenschap, vriendschap en traditie te vieren. De film wordt verteld in dertien talen van Texas tot aan de Syrische grens, van 'Shisa nyama' naar 'Lechon'. Een barbecue brengt mensen samen en is een pad naar verlossing.

Barbecue op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A symphony of meat and fire, Barbecue shows us how an everyday ritual is shared by cultures around the world, as a way to celebrate community, friendship, and tradition. A film told in 13 languages, from Texas to the Syrian border, from 'Shisanyama' to 'Lechon', Barbecue is a film about the simple truths in life that bring people together, and how barbecue is a path to salvation.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Barbecue

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pandemic: How to Prevent an Outbreak
In deze docuserie maken wij kennis met de helden die voorop gaan in de strijd tegen de griep en zien we hun pogingen om de volgende wereldwijde uitbraak te voorkomen.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.
Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
Cheer
Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.