Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Barbecue

Documentaire, 2017, 101 minuten
Barbecue
Culturele nuances en interessante technieken geven smaak aan dit wereldwijde eerbetoon aan koken, traditie en gemeenschapsgevoel.
De documentaire Barbecue is uitgebracht in 2017 en duurt 101 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Barbecue is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Barbecue op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Middels een symfonie van vlees en vuur toont Barbecue hoe een alledaags ritueel wordt gedeeld door culturen over de hele wereld als een manier om gemeenschap, vriendschap en traditie te vieren. De film wordt verteld in dertien talen van Texas tot aan de Syrische grens, van 'Shisa nyama' naar 'Lechon'. Een barbecue brengt mensen samen en is een pad naar verlossing.

Barbecue op IMDB

Score: 6,6 van de 10

A symphony of meat and fire, Barbecue shows us how an everyday ritual is shared by cultures around the world, as a way to celebrate community, friendship, and tradition. A film told in 13 languages, from Texas to the Syrian border, from 'Shisanyama' to 'Lechon', Barbecue is a film about the simple truths in life that bring people together, and how barbecue is a path to salvation.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Barbecue

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura vertelt over de oprichting van Studio Ponoc, de creatieve principes en de inspiratie voor de drie korte Modest Heroes-films.
American Factory: A Conversation with the Obamas
Barack en Michelle Obama praten met regisseurs Steven Bognar en Julia Reichert over de documentaire en over het belang van een verhaallijn.
Travis Scott: Look Mom I Can Fly
Tijdens de opname van zijn album Astroworld (genomineerd voor een Grammy) combineert Travis Scott in deze intieme documentaire controverse, vaderschap en hoogtepunten.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.