Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Barakah Meets Barakah

Film, 2016, 88 minuten
Barakah Meets Barakah
Een rustige ambtenaar en een rijke videoblogger proberen een modern stel te vormen, maar dat is niet gemakkelijk met de strenge, sociale conventies in Saudi-Arabië.
De film Barakah Meets Barakah is uitgebracht in 2016 en duurt 88 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Barakah Meets Barakah op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

Barakah en Bibi willen samen zijn. Maar ze leven in Saoedi-Arabië en dit is niet zo gemakkelijk, omdat het voor mannen en vrouwen niet toegestaan is om publiekelijk samen te verschijnen. Barakah is een ordehandhaver die in de stad woont uit de middenklasse. Bibi is de mooie geadopteerde dochter van een rijk echtpaar en het gezicht van de boetiek van haar adoptiemoeder. Maar Barakah en Bibi doen er alles aan om elkaar te kunnen zien.

Barakah Meets Barakah op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A guy from the middle class, meets a girl from A wealthy family, and they start a romance in a country that frowns upon it.

Acteurs in Barakah Meets Barakah

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Saoedi-Arabië)
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Barakah Meets Barakah

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.