Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bandidos

Tv-serie, 2024
Bandidos
Een groep bedreven misfits gaat op zoek naar een lang verborgen Maya-schat. Hun strategie is vaag en onderling kibbelen ze behoorlijk, maar gelukkig zijn ze best slim.
De tv-serie Bandidos is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024. Met Ester Expósito ('Elite'), Alfonso Dosal ('Narcos') en Juan Pablo Medina ('La casa de las flores'). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Bandidos is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Bandidos

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Latijns-Amerika) - Audiodescriptie;Spaans (Latijns-Amerika) [Origineel];Frans -
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Latijns-Amerika);Frans;Nederlands

Meer zoals Bandidos

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Guardian of the Monarchs
De bossen van Michoacán zijn het leefgebied van de monarchvlinder. Activist Homero Gómez sprak zich uit voor het behoud van de bossen, waarna hij plotseling verdween.
Down the Rabbit Hole
De 10-jarige Tochtli groeit afgeschermd op in extreme weelde. Dit staat in schril contrast met de criminele activiteiten van zijn vader die tot hem beginnen door te dringen.
Brigands: The Quest for Gold
In de 19e eeuw is het zuidelijke deel van Italië gevaarlijk terrein. Filomena ontsnapt aan haar luxueuze maar treurige leven om een riskante schattenjacht te leiden.
Parasyte: The Grey
Wanneer onbekende parasieten met geweld menselijke gastheren overnemen en steeds sterker worden, moet de mensheid in actie komen om zich te verdedigen tegen de groeiende dreiging.
Crooks
Een kostbare munt brengt rivaliserende bendes in Europa met elkaar in conflict, waardoor een gepensioneerde kluiskraker moet samenwerken met een gangster voor een laatste overval.