Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Balle perdue

Film, 2020, 93 minuten
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
De film Balle perdue is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 93 minuten. Aanbevolen voor 13 jaar en ouder Balle perdue is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Balle perdue op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A small time delinquent, turned police mechanic for a go fast task force, is forced to defend his innocence when his mentor is killed by dirty cops.

Acteurs in Balle perdue

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Frans - Audiobeschrijving;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Balle perdue

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

American Assassin
Nadat student Mitch Rapp een tragisch verlies heeft geleden tijdens een terroristische aanslag, trekt zijn vastberaden wraakzucht de aandacht van de CIA.
The Huntsman: Winter's War
Na een vreselijk verraad ontketent de aardige koningin Freya boze krachten en verklaart ze de oorlog aan de liefde, waar krijgers Eric en Sara het slachtoffer van worden.
47 Ronin
In deze avontuurlijke actiefilm nemen 47 samoerai-krijgers wraak op een ambtenaar van justitie die verantwoordelijk is voor de dood van hun meester.
Hard Target
Een bende schurken met kwade bedoelingen jaagt in New Orleans op mensen. Als Natasha's vader ook verdwijnt, roept ze de hulp in van een woeste, beresterke zwerver.
Tropa de Elite
Vlak voor hij met pensioen gaat, moet een uitgebluste politieman uit Rio de Janeiro een betrouwbare opvolger vinden die een gevaarlijke missie kan leiden.