Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Baby

Tv-serie, 2020
Baby
Twee tieners uit het rijke deel van Rome zijn hun familie en klasgenoten beu. Ze voelen zich aangetrokken tot de onderwereld van de stad en gaan een dubbelleven leiden.
De tv-serie Baby is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder. Baby is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Baby op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Baby is a TV series starring Benedetta Porcaroli, Alice Pagani, and Riccardo Mandolini. Story of Roman teenagers on their journey of self-discovery.

Acteurs in Baby

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels;Italiaans [Origineel];Italiaans - Audiodescriptie;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Italiaans;Nederlands;Duits

Meer zoals Baby

Skins

Skins

(2013)

Gossip Girl

Gossip Girl

(2012)

LOL

LOL

(2012)

Reign

Reign

(2017)

You Me Her

You Me Her

(2020)

Amar

Amar

(2017)

Atypical

Atypical

(2021)

On My Block

On My Block

(2021)

Cam

Cam

(2018)

Dynasty

Dynasty

(2021)

1983

1983

(2018)

Wanderlust

Wanderlust

(2018)

Vai Anitta

Vai Anitta

(2018)

Fugitiva

Fugitiva

(2018)

Sick Note

Sick Note

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sedna
In deze documentaire gaat een team van Franse en Zwitserse skiërs op zoek naar ongerepte hellingen in Groenland. Ze komen onderweg meer te weten over een plaatselijke legende.
Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.