Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aziz Ansari: Nightclub Comedian

Film, 2022, 29 minuten
Aziz Ansari: Nightclub Comedian
Na een tweede jaar vol lockdowns grapt Aziz over het leven tijdens de pandemie, quarantaines, vaccinatiebewijsjes, bijbaantjes van beroemdheden, smartphones en meer.
De film Aziz Ansari: Nightclub Comedian is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 29 minuten. De comedian gaat terug naar zijn roots in dit verrassingsoptreden in de club waar hij als student voor het eerst optrad. Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen tot en met 17 jaar.Aziz Ansari: Nightclub Comedian is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig, Stout, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Meer zoals Aziz Ansari: Nightclub Comedian

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Joel Kim Booster: Psychosexual
Op het podium in LA heeft comedian Joel Kim Booster het over gelekte selfies, eten bij P.F. Chang's, geheimen bewaren en waarom katten beter zijn dan honden.
Hablar
Op het Lavapiés-plein in Madrid kruisen 20 verhalen elkaar in één doorlopende opname. Elk verhaal toont de kracht van woorden, gesprekken en communicatie.
Snoop Dogg's F*cn Around Comedy Special
Snoop Dogg presenteert een nacht vol muziek en stand-upcomedy waarbij zijn vrienden, waaronder Katt Williams en Mike Epps, het podium onveilig mogen maken.
Parada Serc
Een carrièregerichte vrouw reist naar Krakau om haar baan te redden. Daar ontmoet ze een charmante weduwnaar, zijn zoon en hun viervoetige beste vriend.
Jane Fonda & Lily Tomlin: Ladies Night Live
Jane Fonda en Lily Tomlin presenteren een iconisch eerbetoon aan vrouwen in comedy, met stand-upshows van onder meer Cristela Alonzo, Margaret Cho en Michelle Buteau.