Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Avengers of Justice: Farce Wars

Film, 2018, 87 minuten
Avengers of Justice: Farce Wars
Een gepensioneerde superheld brengt zijn ontspoorde team misdaadbestrijders opnieuw bij elkaar als twee oude vijanden de aarde dreigen te bevriezen.
De film Avengers of Justice: Farce Wars is uitgebracht in 2018 en duurt 87 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 7 jaar en ouder
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Avengers of Justice: Farce Wars op IMDB

Score: 2,3 van de 10

While trying to remain a good husband and father, Superbat and the Avengers of Justice come out of retirement to stop Dark Jokester and Lisp Luthor from freezing the planet.

Acteurs in Avengers of Justice: Farce Wars

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Avengers of Justice: Farce Wars

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Het griezelige verhaal van kapitein Onderbroek's Nep-o-ween
Als Melvin een einde probeert te maken aan Halloween, bedenken zijn slimme beste vrienden Harold en Sjors hun eigen spookachtige feestdag. En het wordt een groot succes!
Deon Cole: Cole Hearted
Deon Cole vindt dat comedy de laatste pure vorm van expressie is en legt uit wat het beste moment is om Jezus te danken en het verkeerde moment om 'welp' te zeggen.
Merry Men: The Real Yoruba Demons
De vier rijkste vrijgezellen van Abuja genieten van een leven met snelle auto's, prachtige huizen en aandacht van vrouwen, terwijl ze hun echte leven verbergen.
Solteras
Als de man die ze dacht te trouwen haar verlaat, gaat Ana een cursus volgen voor alleenstaande vrouwen die op zoek zijn naar een echtgenoot.
Nikki Glaser: Bangin’
Nikki Glaser gooit alles eruit in haar gedurfde stand-upspecial over seks, soberheid en het overwinnen van haar onzekerheden. En ze bespaart je de details niet.