Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Audrie & Daisy

Documentaire, 2016, 98 minuten
Audrie & Daisy
In deze hartverscheurende documentaire worden twee tieners aangerand door hun zogenaamde vrienden, online vernederd en in hun omgeving voor schut gezet.
De documentaire Audrie & Daisy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Deze aangrijpende documentaire ontving de Grand Jury Prize op het Sundance Film Festival van 2016. Geschikt voor alle leeftijden. Audrie & Daisy is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audrie & Daisy op Moviemeter

Score: 2,92 van de 5

Twee meisjes worden op twee verschillende momenten en op twee verschillende plaatsen aangerand. Geweld en pesterijen zetten de twee meisjes aan tot zelfmoordpogingen. Audrie & Daisy geeft een kritische kijk op de problemen waarmee opgroeiende tieners in Amerika te maken hebben in een nieuwe wereld waar internetpesten totaal uit de hand is gelopen.

Audrie & Daisy op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Audrie & Daisy is a movie starring Robin Bourland, Daisy Coleman, and Charles Coleman. A look at the effects that online bullying has on the lives of teenagers and their community.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Audrie & Daisy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.