Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Arsenio Hall: Smart & Classy

Film, 2019, 63 minuten
Arsenio Hall: Smart & Classy
Arsenio Hall heeft het in zijn eerste stand-upspecial over ouder worden, de veranderende tijden en cultuur, sociale vraagstukken en zelfs pijnlijke babyteentjes.
De film Arsenio Hall: Smart & Classy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 63 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Arsenio Hall: Smart & Classy op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Arsenio Hall performs his first stand-up comedy special, filmed live in San Jose, California in April 2019.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Arsenio Hall: Smart & Classy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Espejo, espejo
In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.
I Used to Be Famous
Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.
Do Revenge
Een populair meisje op een chique privéschool wordt onttroond en sluit een geheime deal met een bescheiden nieuwe leerlinge om wraak te nemen op elkaars vijanden.
Liss Pereira: Adulto promedio
Cabaretière Liss Pereira vertelt over relaties, volwassenheid en hoe het is om daar ergens tussenin te zitten. In een wereld van extremen is dat niet zo slecht.