Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Arrow

War of the Arrows
Tv-serie, 2019, 2.789.066 beoordelingen
Arrow
Stephen Amell speelt de rol van Green Arrow, een rijke playboy die een superheld wordt en met zijn speciale pijlen de stad van schurken verlost.
De tv-serie Arrow is uitgebracht in 2019. Het debuut van Arrow in 2012 zorgde voor de hoogste kijkcijfers die deze omroep had meegemaakt in 3 jaar. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Arrow op Moviemeter

Score: 3,48 van de 5

Tijdens de Tweede Manchu-invasie van Korea wordt het dorp van Nam-Yi overvallen en geplunderd door strijders van de Qing. Nam-Yi's zuster een haar aanstaande man worden ontvoerd. Nam-Yi is een geoefend boogschutter en omdat hij slechts in zijn eentje is, besluit hij het Qing-leger te volgen. Hij probeert de soldaten één voor één uit te schakelen, onderwijl hopend op een kans op een mogelijkheid om de gegijzelden te kunnen bevrijden.

Arrow op IMDB

Score: 8 van de 10

Spoiled billionaire playboy Oliver Queen is missing and presumed dead when his yacht is lost at sea. He returns five years later a changed man, determined to clean up the city as a hooded vigilante armed with a bow.

Acteurs in Arrow

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Arrow

Gamer

Gamer

(2009)

Abduction

Abduction

(2011)

Teen Wolf

Teen Wolf

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
Scream
In deze op de films gebaseerde serie komen herinneringen aan het duistere verleden van een stad boven als een gemaskerde moordenaar het gemunt heeft op een groep tieners.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.