Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ARQ

Film, 2016, 88 minuten
ARQ
Gevangen in een lab en een tijdlus moet een ontredderd stel het opnemen tegen gemaskerde overvallers en de nieuwe energiebron beschermen die de mensheid kan redden.
De film ARQ is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 88 minuten. Rachael Taylor (Jessica Jones) speelt mee in deze onvoorspelbare sci-fi-film van Orphan Black-schrijver Tony Elliott. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ARQ op Moviemeter

Score: 2,65 van de 5

Ten tijde van een toekomst waarin bedrijven de strijd aangaan tegen soevereine naties voor de laatste wereldwijde energievoorraden, proberen de jonge ingenieurs Renton en Hannah een experimentele energietechnologie te redden die een einde kan maken aan de oorlogen. Het probleem is echter dat de technologie een tijdlus heeft veroorzaakt waardoor ze een dodelijke woninginbraak steeds herbeleven. Ze moeten een manier zien te vinden om de tijdlus te stoppen en er levend uit te komen.

ARQ op IMDB

Score: 6,4 van de 10

ARQ is a movie starring Robbie Amell, Rachael Taylor, and Shaun Benson. Trapped in a lab and stuck in a time loop, a disoriented couple fends off masked raiders while harboring a new energy source that could save humanity.

Acteurs in ARQ

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals ARQ

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.