Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Archer

Archer's Adventure
Tv-serie, 2021, 3.924.373 beoordelingen
Archer
De zachte, stijlvolle spion Archer mag dan wel de vette gadgets hebben, maar hij heeft nog steeds problemen tijdens het contact met zijn baas, die ook zijn moeder is.
De tv-serie Archer is uitgebracht in 2021. Deze komisch-oneerbiedige serie won een Emmy voor Beste animatieprogramma. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Archer op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Een paardentrainer heeft een droom en dat is meedoen aan de Melbourne Cup, een paardenrace. Er is echter een groot probleem: hij moet samen met zijn paard 1000 km lang de Australische wildernis doorkruisen om zo op de plaats van bestemming te komen.

Archer op IMDB

Score: 9 van de 10

At ISIS, an international spy agency, global crises are merely opportunities for its highly trained employees to confuse, undermine, betray and royally screw each other.

Acteurs in Archer

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands

Meer zoals Archer

Family Guy

Family Guy

(2019)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Derek

Derek

(2015)

Fargo

Fargo

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Black Sails
De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.
Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Residue
Nadat een vreemde explosie enorme ravage aanricht in een grote stad in de toekomst, krijgen acht overlevenden te maken met de nasleep en de paranormale effecten.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
The Adventures of Chuck & Friends
Chuck is een creatieve dromer en doener met de wereld aan z'n wielen! Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasieën op in wat ze kunnen doen en bouwen.