Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Anon

Film, 2018, 100 minuten
Anon
In een toekomst waarin privacy door technologie achterhaald is geworden, onderzoekt een rechercheur een seriemoordenaar die is gewist uit alle visuele bestanden.
De film Anon is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel, Breinbrekend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anon op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

In de nabije toekomst kent onze wereld geen privacy, onwetendheid en anonimiteit. De levens die men leidt zijn doorzichtig, traceerbaar en uitgestippeld door de autoriteiten. Vooralsnog lijkt er een eind gekomen te zijn aan de criminaliteit. Sal Frieland ontdekt dat een jonge vrouw geen digitale voetafdruk heeft en compleet onzichtbaar is voor de politie. Hij realiseert zich dat dit net het begin van criminaliteit kan betekenen, niet het eind zoals men veronderstelde.

Anon op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Anon is a movie starring Clive Owen, Afiya Bennett, and Morgan Allen. In a world without anonymity or crime, a detective meets a woman who threatens their security.

Trailer

Acteurs in Anon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Spaans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Anon

Black Mirror

Black Mirror

(2017)

Solace

Solace

(2015)

Mute

Mute

(2018)

The Titan

The Titan

(2018)

Come Sunday

Come Sunday

(2018)

The Rain

The Rain

(2018)

The Clapper

The Clapper

(2017)

Manhunt

Manhunt

(2017)

Kodachrome

Kodachrome

(2018)

Órbita 9

Órbita 9

(2017)

Psychokinesis

Psychokinesis

(2018)

Darc

Darc

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Article 15
Kastediscriminatie blijkt rauwe realiteit wanneer een oprechte agent uit de stad een ​​moord gaat onderzoeken in het hart van India.
Mokalik (Mechanic)
Het leven van een jongen verandert wanneer hij moet gaan werken in een garagebedrijf ver van huis. Als hij een kans krijgt, moet hij een moeilijke keuze maken.
The A List
Een groepje tieners is op vakantiekamp op een afgelegen eiland in deze spannende, bovennatuurlijke thriller vol romantiek, rivaliteit en grote mysteries.
Vis a vis
Een naïeve jonge vrouw belandt in de gevangenis nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd. Ze moet leren overleven in een wrede en gevaarlijke nieuwe omgeving.
13 Geboden
In België maakt een geharde rechercheur samen met een gebroken topagente jacht op een theatrale moordenaar die zich laat inspireren door de tien geboden.