Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Anon

Film, 2018, 100 minuten
Anon
In een toekomst waarin privacy door technologie achterhaald is geworden, onderzoekt een rechercheur een seriemoordenaar die is gewist uit alle visuele bestanden.
De film Anon is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel, Breinbrekend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anon op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

In de nabije toekomst kent onze wereld geen privacy, onwetendheid en anonimiteit. De levens die men leidt zijn doorzichtig, traceerbaar en uitgestippeld door de autoriteiten. Vooralsnog lijkt er een eind gekomen te zijn aan de criminaliteit. Sal Frieland ontdekt dat een jonge vrouw geen digitale voetafdruk heeft en compleet onzichtbaar is voor de politie. Hij realiseert zich dat dit net het begin van criminaliteit kan betekenen, niet het eind zoals men veronderstelde.

Anon op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Anon is a movie starring Clive Owen, Afiya Bennett, and Morgan Allen. In a world without anonymity or crime, a detective meets a woman who threatens their security.

Trailer

Acteurs in Anon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Spaans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Anon

Black Mirror

Black Mirror

(2017)

Solace

Solace

(2015)

Mute

Mute

(2018)

The Titan

The Titan

(2018)

Come Sunday

Come Sunday

(2018)

The Rain

The Rain

(2018)

The Clapper

The Clapper

(2017)

Manhunt

Manhunt

(2017)

Kodachrome

Kodachrome

(2018)

Órbita 9

Órbita 9

(2017)

Psychokinesis

Psychokinesis

(2018)

Darc

Darc

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Motichoor Chaknachoor
Hij is bijna 40, werkloos, wanhopig op zoek naar een vrouw en net teruggekeerd naar Dubai. Een mooie dame uit Bhopal merkt hem op en beschouwt hem als haar redding.
WHAT DID JACK DO?
Een rechercheur ondervraagt een aap die van moord wordt verdacht.
A Fall from Grace
In deze film van Tyler Perry bekent de lieve, gezagsgetrouwe Grace de moord op haar man. Haar jonge advocate is sceptisch en vastberaden de waarheid te achterhalen.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Giri / Haji
Yakuzaoorlog dreigt in Tokio. Familieverplichtingen leiden een agent naar Londen om zijn broer – een huurmoordenaar – te vinden. Vertrouwen vinden blijkt nog moeilijker.