Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ANIMA

Film, 2019, 15 minuten
ANIMA
In een muzikale korte film geregisseerd door Paul Thomas Anderson schittert Thom Yorke van Radiohead in een geestverruimend, visueel optreden. Zet maar lekker hard.
De film ANIMA is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 15 minuten. ANIMA is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Breinbrekend, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals ANIMA

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mokalik (Mechanic)
Het leven van een jongen verandert wanneer hij moet gaan werken in een garagebedrijf ver van huis. Als hij een kans krijgt, moet hij een moeilijke keuze maken.
Kardec
In het katholieke Frankrijk van de 19e eeuw richt professor Léon Rivail na een seance het spiritisme op. Daarmee krijgen de autoriteiten hem in het vizier.
Travis Scott: Look Mom I Can Fly
Tijdens de opname van zijn album Astroworld (genomineerd voor een Grammy) combineert Travis Scott in deze intieme documentaire controverse, vaderschap en hoogtepunten.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
De venijnige en steeds schokkendere interacties van dit koppel tijdens een avond in Mumbai zetten hun relatie onder druk, tot deze dreigt stuk te lopen.
Are We Done Yet?
Wanneer zijn jonge zoon wordt gearresteerd, moet een taxichauffeur de rechter en de fanatieke media ervan overtuigen dat hij niet de crimineel is die ze zoeken.