Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Amy Schumer: The Leather Special

Film, 2017, 57 minuten
Amy Schumer: The Leather Special
Amy Schumer is een sensatie in de wereld van stand-upcomedy. In deze ongecensureerde en gedurfde show gaat ze stevig door over seks, daten en de absurditeit van roem.
De film Amy Schumer: The Leather Special is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 57 minuten. Schumer won een Emmy en een prestigieuze Peabody-award voor haar grensverleggende comedyshow Inside Amy Schumer. Geschikt voor alle leeftijden. Amy Schumer: The Leather Special is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Amy Schumer: The Leather Special op IMDB

Score: 2,9 van de 10

Amy Schumer: The Leather Special is a TV special starring Amy Schumer and Kim Caramele. Three minutes into her set, Amy Schumer claims that all good comedians have a

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Amy Schumer: The Leather Special

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.