Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Amityville: The Awakening

Amityville: El despertar
Film, 2017, 87 minuten
Amityville: The Awakening
Wanneer een moeder en haar kinderen in een huis gaan wonen waar mysterieuze dingen gebeuren, komen ze er al snel achter dat het huis een duistere geschiedenis heeft.
De film Amityville: The Awakening is uitgebracht in 2017 en duurt 87 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Amityville: The Awakening op IMDB

Score: 4,9 van de 10

A desperate single mother moves with her three children into the notorious, supposedly haunted, real-life Amityville house to try and use its dark powers to cure her comatose son. Things go horribly wrong.

Acteurs in Amityville: The Awakening

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Amityville: The Awakening

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Paul, Apostle of Christ
Apostel Paulus predikt voorafgaand aan zijn executie het woord van Christus. Zijn vriend Lucas schrijft een revolutionair boek dat de geboorte van de kerk inluidt.
The Sky Is Pink
Een tiener bezwijkt aan een dodelijke ziekte en vertelt postuum over de hechte relaties van haar ouders in dit drama dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
A Family Reunion Christmas
M'Dear en haar zussen proberen hun zangoptreden op de rails te houden voor een kerstmisverkiezing in de kerk. Opa leert de kinderen een belangrijke les.
Michelle Wolf: Joke Show
Comedian Michelle Wolf gaat in op schandecultuur, massages, bevallingen, feminisme en nog veel meer (zoals otters) in een stand-upspecial vanuit New York.
The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.