Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Amityville: The Awakening

Amityville: El despertar
Film, 2017, 87 minuten
Amityville: The Awakening
Wanneer een moeder en haar kinderen in een huis gaan wonen waar mysterieuze dingen gebeuren, komen ze er al snel achter dat het huis een duistere geschiedenis heeft.
De film Amityville: The Awakening is uitgebracht in 2017 en duurt 87 minuten. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze film is Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Amityville: The Awakening op IMDB

Score: 4,9 van de 10

A desperate single mother moves with her three children into the notorious, supposedly haunted, real-life Amityville house to try and use its dark powers to cure her comatose son. Things go horribly wrong.

Acteurs in Amityville: The Awakening

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Amityville: The Awakening

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
Frontera verde
Wanneer een jonge rechercheur uit Bogota de jungle in moet om vier gevallen van femicide te onderzoeken, ontdekt ze magie, een duivels plan en haar eigen ware afkomst.
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.