Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Amanda Knox

Documentaire, 2016, 92 minuten
Amanda Knox
Ze werd tweemaal veroordeeld en vrijgesproken. Amanda Knox en de mensen die het meest betrokken waren bij haar zaak, doen hun verhaal in deze verhelderende documentaire.
De documentaire Amanda Knox is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Amanda Knox op Moviemeter

Score: 3,07 van de 5

Amanda Knox werd tweemaal veroordeeld voor moord, maar uiteindelijk vrijgesproken. Rod Blackhurst en Brian McGinn onderzoeken de beruchte zaak die de krantenkoppen wereldwijd haalde. Is zij een koudbloedige psychopaat die op brute wijze haar kamergenoot vermoordde of een naïeve buitenlandse student die terecht kwam in een eindeloze nachtmerrie?

Amanda Knox op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Amanda Knox is a movie starring Amanda Knox, Meredith Kercher, and Raffaele Sollecito. American exchange student Amanda Knox is convicted and eventually acquitted for the 2007 death of another student in Italy.

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Amanda Knox

Gilmore Girls

Gilmore Girls

(2006)

Narcos

Narcos

(2017)

Aquarius

Aquarius

(2016)

Chelsea

Chelsea

(2017)

13TH

13TH

(2016)

Easy

Easy

(2017)

Doctor Foster

Doctor Foster

(2017)

Holy Hell

Holy Hell

(2016)

Extremis

Extremis

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.