Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ali's Wedding

Film, 2018, 109 minuten
Ali's Wedding
Nadat de zoon van een Irakese geestelijke in Melbourne een leugentje om bestwil vertelt dat uit de hand loopt, moet hij kiezen tussen familieverplichtingen en zijn hart.
De film Ali's Wedding is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 109 minuten. Voor volwassen kijkers. Mogelijk ongeschikt voor kinderen van 17 jaar en jonger. Deze film is Ontroerend, Stout, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ali's Wedding op IMDB

Score: 6,9 van de 10

After a "white lie" which spirals out of control, a neurotic, naive and musically gifted Muslim cleric's eldest son must follow through with an arranged marriage, except he is madly in love with an Australian born-Lebanese girl.

Trailer

Acteurs in Ali's Wedding

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Vereenvoudigd Chinees;Engels;Traditioneel Chinees;Nederlands

Meer zoals Ali's Wedding

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.