Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Alien Contact: Outer Space

Documentaire, 2017, 62 minuten
Alien Contact: Outer Space
Dit op feiten gebaseerde verhaal verkent de pogingen van mensen om mogelijke signalen te verzamelen van intelligente wezens buiten ons zonnestelsel.
De documentaire Alien Contact: Outer Space is uitgebracht in 2017 en duurt 62 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Alien Contact: Outer Space op IMDB

Score: 5,3 van de 10

Many people think of Space as a quiet and desolate vacuum of emptiness, but new evidence reveals that space is rife with activity beyond our comprehension. Just as we sent Voyager and ...

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Alien Contact: Outer Space

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Confession Killer
Henry Lee Lucas kwam in het nieuws toen hij honderden onopgeloste moorden opbiechtte. Deze documentairereeks onderzoekt de waarheid en de verschrikkelijke gevolgen.
Shelby American
Deze documentaire schetst met interviews en vintage beelden het bewogen leven van het Amerikaanse icoon Carroll Shelby die boer, coureur en tot slot ondernemer werd.
Nekfeu - Les Étoiles Vagabondes
In deze documentaire kampt de Franse rapper Nekfeu met creatieve druk en persoonlijke angsten en gaat op een wereldwijde zoektocht naar muzikale inspiratie.
Bikram: Yogi, Guru, Predator
Deze documentaire toont de opkomst en ondergang van Bikram Choudhury, de oprichter van 'hot yoga', terwijl zijn imperium groeit en er zorgelijke feiten boven tafel komen.
Who Killed Little Gregory
Na de moord op hun 4-jarige zoon voert een jong stel een zware strijd vol wendingen om een bijna ongrijpbare moordenaar te ontmaskeren.