Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Al Hayba

Tv-serie, 2017
Al Hayba
In een dorpje aan de Libanees-Syrische grens krijgt het hoofd van een bende wapensmokkelaars te maken met familieruzies, machtsstrijd en ingewikkelde liefde.
De tv-serie Al Hayba is uitgebracht in 2017. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Al Hayba op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Al Hayba" an area located on the borders between Syria and Lebanon, Jabal (a young strong-willed man) and his clan, Sheikh El Jabal, controls arms trading and smuggling at the borders. ...

Acteurs in Al Hayba

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Libanon) [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Al Hayba

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
Frontera verde
Wanneer een jonge rechercheur uit Bogota de jungle in moet om vier gevallen van femicide te onderzoeken, ontdekt ze magie, een duivels plan en haar eigen ware afkomst.
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.