Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Al Hayba

Tv-serie, 2017
Al Hayba
In een dorpje aan de Libanees-Syrische grens krijgt het hoofd van een bende wapensmokkelaars te maken met familieruzies, machtsstrijd en ingewikkelde liefde.
De tv-serie Al Hayba is uitgebracht in 2017. Aanbevolen voor kijkers van 13 jaar en ouder Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Al Hayba op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Al Hayba" an area located on the borders between Syria and Lebanon, Jabal (a young strong-willed man) and his clan, Sheikh El Jabal, controls arms trading and smuggling at the borders. ...

Acteurs in Al Hayba

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Libanon) [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Al Hayba

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Mere Pyare Prime Minister
Wanneer zijn moeder een traumatische ervaring heeft, reist een jongen uit de sloppenwijken van Mumbai naar Delhi om gerechtigheid te te eisen bij de minister-president.
El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Awake: The Million Dollar Game
De deelnemers aan deze komische spelshow moeten na 24 uur zonder slaap diverse uitdagingen aangaan om kans te maken op de hoofdprijs van 1 miljoen dollar.
Life Overtakes Me
Door hun trauma trekken honderden vluchtelingenkinderen zich terug uit de onzekerheid van hun leven naar een comateuze toestand, het zogenaamde 'terugtredingssyndroom'.
Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.