Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ajji

Granny
Film, 2017, 104 minuten
Ajji
Als een machtige man haar kleindochtertje seksueel misbruikt en het recht zijn beloop niet heeft, zint een arme, fragiele oude dame op gewelddadige wraak.
Deze film is Somber

Ajji op Moviemeter

Oma (ajji) zoekt wanhopig naar haar 9-jarige kleindochter, die niet is teruggekomen nadat ze ’s avonds naar buiten is gegaan voor een klusje. Nadat de sloppenwijk uitgekamd is, wordt ze aangetroffen, op gruwelijke wijze verkracht. De autoriteiten aarzelen met het instellen van een grondig onderzoek omdat het ernaar uitziet dat de dader de zoon is van de eigenaar van een groot bedrijf. Oma besluit desalniettemin gerechtigheid te zoeken en bedenkt een zorgvuldig plan. 

Ajji op IMDB

Little Manda is found raped and dumped in a trash heap near her slum. Her parents are more concerned with survival than dignity. The cops are powerless to help as the rapist is a local ...

Trailer

Acteurs in Ajji

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ajji

Chandni Bar

Chandni Bar

(2001)

Peepli Live

Peepli Live

(2010)

Revelations

Revelations

(2016)

Kahaani

Kahaani

(2012)

Eega

Eega

(2012)

Shahid

Shahid

(2012)

Ugly

Ugly

(2013)

Liar's Dice

Liar's Dice

(2013)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Okja

Okja

(2017)

Dukhtar

Dukhtar

(2014)

Maroon

Maroon

(2016)

Thi Mai

Thi Mai

(2017)

Family Blood

Family Blood

(2018)

Black Crows

Black Crows

(2017)

Ladies First

Ladies First

(2018)

Órbita 9

Órbita 9

(2017)

Darc

Darc

(2018)

Jailbreak

Jailbreak

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lionheart
Als haar vader ziek wordt, neemt Adaeze de leiding van het familiebedrijf op zich. Ze moet samenwerken met haar oom en zich bewijzen in een mannenwereld.
The Escape Artist
Een getalenteerde advocaat die goed is in het vrijpleiten van zijn cliënten, wil blijven winnen, tot hij een bijzonder uitdagende zaak krijgt.
Weissensee
Oost-Berlijn ten tijde van de Koude Oorlog. Een familie die trouw is aan de Stasi en een familie met overtuigde dissidenten komen in contact door een onverwachte romance.
Selection Day
Twee jonge crickettalenten verzetten zich tegen hun overheersende vader en een systeem dat tegen hen is gericht om hun eigen ambities en identiteit na te jagen.
The Three Musketeers
De drie musketiers hebben hun beste tijd gehad en doen onbeduidend werk in Parijs, als hun vriend D'Artagnan hen weer bijeenbrengt om het land te verdedigen.