Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ajji

Granny
Film, 2017, 104 minuten
Ajji
Als een machtige man haar kleindochtertje seksueel misbruikt en het recht zijn beloop niet heeft, zint een arme, fragiele oude dame op gewelddadige wraak.
Deze film is Somber

Ajji op Moviemeter

Oma (ajji) zoekt wanhopig naar haar 9-jarige kleindochter, die niet is teruggekomen nadat ze ’s avonds naar buiten is gegaan voor een klusje. Nadat de sloppenwijk uitgekamd is, wordt ze aangetroffen, op gruwelijke wijze verkracht. De autoriteiten aarzelen met het instellen van een grondig onderzoek omdat het ernaar uitziet dat de dader de zoon is van de eigenaar van een groot bedrijf. Oma besluit desalniettemin gerechtigheid te zoeken en bedenkt een zorgvuldig plan. 

Ajji op IMDB

Little Manda is found raped and dumped in a trash heap near her slum. Her parents are more concerned with survival than dignity. The cops are powerless to help as the rapist is a local ...

Trailer

Acteurs in Ajji

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ajji

Chandni Bar

Chandni Bar

(2001)

Peepli Live

Peepli Live

(2010)

Revelations

Revelations

(2016)

Kahaani

Kahaani

(2012)

Eega

Eega

(2012)

Shahid

Shahid

(2012)

Ugly

Ugly

(2013)

Liar's Dice

Liar's Dice

(2013)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Okja

Okja

(2017)

Dukhtar

Dukhtar

(2014)

Maroon

Maroon

(2016)

Thi Mai

Thi Mai

(2017)

Family Blood

Family Blood

(2018)

Black Crows

Black Crows

(2017)

Ladies First

Ladies First

(2018)

Órbita 9

Órbita 9

(2017)

Darc

Darc

(2018)

Jailbreak

Jailbreak

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

LOST SONG
Er dreigt oorlog voor het koninkrijk Neunatia, waar twee jonge vrouwen zowel zijn belast als gezegend met de kracht van hun zangstem.
Violet Evergarden: Special
De zelflerende pop Violet Evergarden schrijft brieven voor mensen die dat zelf niet kunnen. Zo komt ze meer te weten over haar land in oorlog en haar versteende hart.
Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat
Deze musical van Andrew Lloyd Webber gaat over Jozef, die als slaaf wordt verkocht. Hij komt in de gevangenis terecht en begint de dromen van de farao uit te leggen.
McFarland USA
Wanneer leraar Jim White zijn veldloopteam naar de overwinning leidt, lukt het hem eindelijk het respect van zijn voornamelijk latino leerlingen te krijgen.
Private Life
Het lukt een stel van begin 40 niet om kinderen te krijgen en ze hebben bijna geen opties meer. Maar dan gloort er hoop aan de horizon als een stiefnicht op bezoek komt.