Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Advantageous

Film, 2015, 91 minuten
Advantageous
Om haar baan te behouden bij een biotech-bedrijf dat op de eeuwige jeugd uit is, moet deze vrouw van middelbare leeftijd een drastisch experiment ondergaan...
De film Advantageous is uitgebracht in 2015 en duurt 91 minuten. Dit dystopische verhaal ontving een Special Jury Prize for Collaborative Vision op het Sundance Filmfestival van 2015. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Advantageous op Moviemeter

Het jaar 2041. Gwen is een woordvoerster van een radicale technologie die ervoor zorgt dat mensen hun natuurlijke nadelen kunnen overwinnen en het leven 'opnieuw' kunnen beginnen. Maar wanneer haar baan en gezin in gevaar zijn twijfelt ze of ze misschien zelf ook de procedure moet ondergaan.

Advantageous op IMDB

Score: 6 van de 10

In a near-future city where soaring opulence overshadows economic hardship, Gwen and her daughter Jules do all they can to hold on to their joy together, despite the instability surfacing in their world.

Acteurs in Advantageous

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Spaans;Engels

Meer zoals Advantageous

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Draken: Reddingsrijders: Jacht op de gouden draak
De Reddingsrijders beleven de schattenjacht van hun leven. Ze moeten racen om een kostbaar gouden drakenei te vinden en dit te beschermen tegen gemene piraten.
NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
Super Monsters redden kerstmis
Het is kerstavond in Paddenburg en de Super Monsters komen bij elkaar om alles te versieren, het vermiste rendier van de Kerstman te vinden en Kerstmis te redden!
The Little Witch
Om aan de jaarlijkse heksendans mee te mogen doen, moet een leerling-heks elke spreuk kennen van een dik magisch boek, maar een slechte vrouw wil haar studie dwarsbomen.
My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever
De pony's hebben zin in de feestdagen en trekken lootjes om elkaar cadeautjes te kunnen geven. Vervolgens racen ze Equestria door op zoek naar de perfecte presentjes.